kulok1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 witam..mam problem ze swoją xl 500s. po pierwsze: nie wiecie gdzie mogę dostać tulejki tylnych amorów (podwujne) albo jakieś zamienniki..druga sprawa to rozmiar świecy no bo katalogowa do xl 500s prawie mi wpada do środka ...może wiecie coś na ten temat....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (Temat trzeba przenieść do weteranów). Jak świeca za mała to poświeć na otwór latarką jeśli widać że gwint na świecę jest z innego materiału niż reszta głowicy to znaczy że ktoś wstawił redukcję i nie pozostaje ci nic innego jak dobrać pasującą świecę lub zmienić głowicę... http://www.motobot.pl/www/str/tur.php na tej stronie powinieneś znaleźć te tulejki za 16 dolarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulok1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 podziękowania kolego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi