Rider666 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 witam poszukuje schematu instalacji , a szczególnie opisu wyjsc z modułu zapłonu do FZR 1000 2LA , jezeli ktos ma cos na ten temat to bardzo bym prosił POzdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzykrzy Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 http://www.manualz.info/Manuals_pdf/YAMAHA/Może tu coś znajdziesz..Ale jest pewna rozbiezność- w tym czego- szukasz-2LA-bo ten model był z lat 87-88-a Ty opisujesz swoje Moto jako 91 rok :icon_mrgreen: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider666 Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 tak własnie kombinuje czy dało by sie podpiac moduł zapłonu od 2LA do mojej 3LE bo ma znajomy takiego po okazyjnej cenie , i chodzi mi o opis wyjsc z modułu 2LA , najwyzej bym rozwalił kostke w mojej instalacji i podpioł ten moduł (na krótko) zeby tylko smigało :notworthy: Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzykrzy Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 tak własnie kombinuje czy dało by sie podpiac moduł zapłonu od 2LA do mojej 3LE bo ma znajomy takiego po okazyjnej cenie , i chodzi mi o opis wyjsc z modułu 2LA , najwyzej bym rozwalił kostke w mojej instalacji i podpioł ten moduł (na krótko) zeby tylko smigało :icon_mrgreen: Pozdro Nie radze-w nowym i starym-jest inna mapa zapłonów-radze poszukać w necie albo na bajzlu-modułu do Twego moto--bo można tanio trafić-albo drogo-zakombinować-z silnikiem.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider666 Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 jestes pewny ze jest inna mapa ?, qrde a myslałem ze jest nadzieja ze to bedzie smigało , patrzyłem po schematach obu modeli i jest to do podłączenia , no ale jak mowisz ze inna mapa jest to chyba zrezygnuje ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts