fuoix Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Witam! Czy znacie monsterka s2r 800 z 2006 roku z Głogowa?Chodzi mi o opinie na temat tego konkretnego egzemplarza od osób, które miały z nim styczność.Chodzi o ten: http://allegro.pl/item469505483_ducati_mon...r_2006_rok.html. Ja już go widziałem i przyznam, że wygląda ładnie :biggrin: to jednak opinia laika :/ ps pozdrawiam właściciela i dziękuję za umożliwienie jazdy testowej :( pozdrawiam,Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frencci Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 To jest Monster Szymona z naszego Klubu, nie jezdzilem ale wydaje mi sie, ze jest wszystko ok. Mielismy wspolna przejazdzke do Lodzi i Monsterek 'dawal' jak trza! Mysle, ze jest ql Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidu Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ps pozdrawiam właściciela i dziękuję za umożliwienie jazdy testowej Witam,no nie ma sprawy -choć na testy to nie była zbyt dobra pogoda,Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts