fuoix Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam! Czy znacie monsterka s2r 800 z 2006 roku z Głogowa?Chodzi mi o opinie na temat tego konkretnego egzemplarza od osób, które miały z nim styczność.Chodzi o ten: http://allegro.pl/item469505483_ducati_mon...r_2006_rok.html. Ja już go widziałem i przyznam, że wygląda ładnie :biggrin: to jednak opinia laika :/ ps pozdrawiam właściciela i dziękuję za umożliwienie jazdy testowej :( pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 To jest Monster Szymona z naszego Klubu, nie jezdzilem ale wydaje mi sie, ze jest wszystko ok. Mielismy wspolna przejazdzke do Lodzi i Monsterek 'dawal' jak trza! Mysle, ze jest ql Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ps pozdrawiam właściciela i dziękuję za umożliwienie jazdy testowej Witam,no nie ma sprawy -choć na testy to nie była zbyt dobra pogoda,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi