Gość samson44 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2002 Witam Co może być przyczyną ogromnego spalania w mojej Hondzie?Na 100km spala ona mniej wiecej 6l co jest wynikiem przerazajacym gdyz Suzi GS500 pali mniej.Sprawdzilem gaznik oraz membrane, wyglada na to ze sa ok.Czy pusty wydech moze powodowac tak wysokie spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 18 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zapomnialem dodać, jest to '81 Honda MB8 :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misio Opublikowano 9 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2002 Ten sam problem miałem z moim Ogarem200!Cały silnik sprawdziłem! I nic! POjeździłem z pół roku i teraz pali 3l/100... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 9 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2002 Możliwe, że dysze w gźniku są za duże. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ypvs Opublikowano 24 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2002 nic sie nie przejmujcie moja DT 125 pali ok 7l/100 a to między innymi dlatego że to jest dwusuw który kręci 11000obr/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sami Opublikowano 27 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2002 Spróbuj wypolerować kanały dolotowe i wsawić mniejszą dysze gaźnika. Będzie jeździł o przysłowiowej kropelce. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dupczan Opublikowano 3 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2002 Tez mam taki problem:Posiadam skuter Piaggio Zip 50 z 1996 r. skuter jest odblokowany (v/max 80 km/h) lecz bardzo duzo pali benzyny (5 litrow /100 km)Czy jest mozliwe zredukowanie tak duzego spalania ale zeby skuter nie byl wolniejszy i slabszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kogut10 Opublikowano 15 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2002 nie martwcie sie moj malaguti f12 jest po tuningu malossi i pali okolo 9l/100km fajnie nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darius626 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jeżdze Hyosungiem 50, odblokowanym, z roku 1996, dochodzi do 70 km/h.Spala mi ok.5-6 l na100, ale jezdze w wiekszości po małym mieście, czy sądzicie, że to dużo?Czy próbowaliście zatankować ET-98, czy to coś zmieni w zużyciu czy tylko uszczupli kieszeń?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 raczej tylko uszczupli kieszen, poniewaz rodzaj paliwa nie ma znaczeznia . mieszanki dostaje sie tylke samo :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Moze masz ustawiona zbyt bogata mieszanke lub zle ustawiony zaplon. Spawdz czy nie trzymia Ci np. hamulce (moze sa jakies dodatkowe opory toczenia) a jak z dynamika, nie pogorszyla sie? Od kiedy tak duzo pali? dopisane:sorry, nie zauwazylem ze temat byl tak dawno temu napisany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi