&REW Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witajcie, poniżej zamieszczam linka ze szczegółami: Chłopiec choruje na białaczkę. Oddawanie krwi przez nas i przekazywanie zaświadczeńpozwoli mamie chłopca pozyskać leki krwiopochodne dla niego. Dziękuję za wsparcie i pozdrawiam serdecznie, &REW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) nie wiem na ile to przydatna wiadomość, ale w ostatnią sobotę organizowałem donację na rzecz chorego kolegi. Pojawił się podobny plakat + info w grupie wszytskich uzytkowników maili, powodując reakcję "zastanowię się", ale konkretną reakcję wywołała moja wiadomość: zbieramy się na Saskiej o 8.00, podrzuciłem linkę do RCKiK (przeciwskazania itd.). Efekt był taki, że kilka osób się pojawiło i krew oddało. A że były po raz pierwszy - najnormalniej w świecie bały się... Więc jeżeli będzie ktoś, kto wyznaczy termin, potowarzyszy, itd. Być może szanse na pomoc małemu się zwiększą, czego serdecznie życzę.Byc może te jakimmś sposobem jest róba przekonania kogoś z Honorowych o zaświadczenie z przekazananiem krwi dziecku - myśmy tak zrobili... Ja. Edytowane 28 Października 2008 przez jacek0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 nie wiem na ile to przydatna wiadomość, ale w ostatnią sobotę organizowałem donację na rzecz chorego kolegi. Pojawił się podobny plakat + info w grupie wszytskich uzytkowników maili, powodując reakcję "zastanowię się", ale konkretną reakcję wywołała moja wiadomość: zbieramy się na Saskiej o 8.00, podrzuciłem linkę do RCKiK (przeciwskazania itd.). Efekt był taki, że kilka osób się pojawiło i krew oddało. A że były po raz pierwszy - najnormalniej w świecie bały się... Więc jeżeli będzie ktoś, kto wyznaczy termin, potowarzyszy, itd. Być może szanse na pomoc małemu się zwiększą, czego serdecznie życzę.Byc może te jakimmś sposobem jest róba przekonania kogoś z Honorowych o zaświadczenie z przekazananiem krwi dziecku - myśmy tak zrobili... Ja. Dzięki Jacku za słuszne sugestie. Pozdrowienia serdeczne, &REW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi