Anis Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jestem ZA , tylko nie wiem czy jeszcze jakaś knajpa jest tam otwarta, ale jezioro nie wyschło.Zawsze można pojechać do Włodawy na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Co do tego jeziorka jest spoko a bary pewnie bedą i tak zamknięte <święto> nie dość że niedziela to już jesieny sezon no i dzień zaduszny:) A po za tym fajna trasa jest nad tą okuninke jak wracaliśmy z woli uhruskiej to byliśmy tam wieć polecam chodż nie ta pora roku :wink:. To pozostaje mówić ALIVEDERCI!!!!Pozdrawiam:):biggrin::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 a mozna,mozna...jakes capucinko :crossy: no to nad łokuninke. 9 na lotosie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 MODERATOR MA ZAWSZE RACJĘ Czyli : Niedziela, 02.11.2008r, LOTOS godz. 9.00 -------> OKUNINKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Wujku... Czy Ty też przyjedziesz na Lotos?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 sie zobaczy morze przyjadę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 może Szogun MOŻE morze jako woda przez RZ może jako przypuszczenie przez Ż moRZe Bałtyckie moŻe będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Uważjacie na siebie :1. Tłok na drogach2. 100 tys niedzielnych kierowców w kapeluszach(często "po kielichu") mIłej przejazdzki i spokojnego powrotu. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 hyh szkoda.... ale nie pojade ;/ trasa 100km jeszcze mnie gdzieś przytną na akcji znicz i będzie xD wtedy przypał ;/ więc jeden mniej ale życzę wam udanego wyjazdu aha i jak zrobie prawko to będe wszędzie śmigał z wami ;] tylko ten jeden ból prawo jazdy ;/ no ale cóż doczekam się ;] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ku potwierdzeniu niedzielnego wyjazdu, czyli jak pisał mój szanowny poprzednik Merh Niedziela 2 listopadgodzina 9- stacja nasza kwiat helikopterowego lotosukierunek Okuninka Wszystko się zgadza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 jedziemy na 100% :icon_razz: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 :banghead: :bigrazz: witam i ja z Asia nie pojedziemy buuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuu ale mysle ze na następny termin moze do Borek jak rozmawialismy lub gdzies indziej w Terminie 7-11 XI moze wtedy cosik wymyslimy przykro nam :crossy:) SZEROKIEJ DROGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 kto ma numery do ludzi,niech porozsyła(telefonicznie,esownie..)ja nie mam nic na konciuchu...mimo ze jestem centrum telefonicznym ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Chciałem pogratulować Lonce !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) http://picasaweb.google.com/cobra74pl/Jezi...kuninka2112008# http://pl.youtube.com/watch?v=_ERNGedSKc8 Tam umieściłem foty i parę filmów z wyjazdu do Okuninki :crossy: Z ostatniej chwili: http://pl.youtube.com/watch?v=EisnnkKeG48 Edytowane 3 Listopada 2008 przez Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi