pikus91 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Wez oddaj ten motocykl do warsztatu, moze ktos kto ma pojecie tym sie zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobinho7 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 i mam taki problem ze przedaje sie troche ostrzej i swieca do wyrzucenia do dupy iskra co z tym zrobic? a mam swiece NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 co do skrzyni to wydaje mi sie ze wodziki a co do świecy to ustw sobie gaznik a tak na marginesie NGK nie sa dobrymi swiecami ja kupilem irydowa za 49zł i padła po 5 minutach po reklamacji usłyszałem ze wina uztkownika ( ze był zimny silnik lub za bogata mieszanka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi