ZIGGI Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 18.10 zdany egzamin 24.10 PWPW rejestruje dokumenty 02.12 Dokument dociera do wydziału kom. Na stronie PWPW ciągle komunikat: TRWA POSTĘPOWANIE ADMINISTRACYJNE. Pochlastać się można... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 18.10 zdany egzamin 24.10 PWPW rejestruje dokumenty 02.12 Dokument dociera do wydziału kom. Na stronie PWPW ciągle komunikat: TRWA POSTĘPOWANIE ADMINISTRACYJNE. Pochlastać się można... WILD ma rację, kiedyś mieszkałem w Katowicach i załatwienie każdej urzędowej sprawy trwało miesiąc/e, teraz mieszkam na wsi i ostatnio dowód odbierałem po 5 dniach.... wniosek : im większa wioska tym lepiej i szybciej traktują normalnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ja tez dlugo czekalem po dwoch tygodniach udal sie dumnie do urzedu po plastik zeby odebrac i zaplacic okazalo sie dopiero jak zaplace to zaczna robic , tylko sie zdenerwowalem :P ale zaplacilem i juz po 5 dniach bylo czyli i tak czekalem nie cale 3 tygodnie czyli nie ta zle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi