cezsek Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam.Planujemy w Lublińcu (Śląsk) zorganizowac jakieś małe zakończenie sezonu.W planie msza z poświęceniem maszyn i piknik po wszystkim...Impreza odbędzie się 25 października. Rozpoczęcie o 12.00 na pl. K. Mańki, ok. 12.30 przejazd na miejsce mszy i ok. 14.30 przejazd na miejsce pikniku. Impreza 1-dniowa.Serdecznie zapraszamy. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz S. Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Jak pogoda dopisze(bo w tym roku ciężko o dobrą pogodę) to miałbym ochotę się wybrać.A gdzie będzie piknik i jak to by mniej więcej wyglądało? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Piknik odbędzie się na terenie restauracji Blue Moon. Jest tam dużo miejsca, aby zostawić maszyny i zorganizować jakiegoś grilla, czy ognisko. Właściciel knajpy często obsługuje różne zloty, więc wie o co chodzi. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ja się zjawię:D PS: Witam kolegę z L-c ;) Jeszcze tutaj forum Cię nie widziałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dodatkowe info o zlocie na załączonym plakacie :icon_mrgreen: http://images26.fotosik.pl/286/3ed3c45abba827d8med.jpg Pozdro NICO :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi