skinny500 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) to mówicie, że tą folię (ja mam fogcity) można przecierać wilgotną szmatką ? bo ostatnio zauważyłem, że pokryła się brudem i stała się jakby trochę tłusta i tak myślę czy jak przetrę wilgotną szmatką to czy jej szlak nie trafi To o czym należy pamiętać użytkując FogCity, jak i każdy inny kask z antifogiem, to BARDZO delikatne mycie. FogCity najlepiej tylko przepłukać i jeśli to konieczne, to przetrzeć, ale wyłącznie miękką szmatką lub nawet palcami. O zarysowanie jest łatwo, a wtedy nie dość, że pojawią się rysy, to może zdarzyć się, że antifog nie będzie spełniał swojego zadania w 100% i zacznie się na nim zbierać para. Jeśli będziesz pamiętał żeby obchodzić się z nim delikatnie podczas czyszczenia to nic mu nie grozi i będzie ci służył przez długi czas. Edytowane 17 Października 2008 przez skinny500 Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi