Merh Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 linekdostalismy ostatnio zaproszenie na ta impreze.pojawimy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja nigdy nie opuscilem zadnego meczu TŻ ... WIec teraz tez sie pojawie .. W tą niedziele najpierw na elizówke a potem na zygmuntowskie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Pasowało by ustalić godzinę ustawki na lotosie.Można by było oblecieć 2 imprezy, czyli motocross rozpoczęcie 12:00, a póżniej pogonić na tor zużlowy (15:00).Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dostałem info o ustawce na lotosie godz. 10:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi