Skocz do zawartości

Motocross Elizówka

vitekk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś byłem na torze przyjrzeć mu się z bliska (chciałem na moto) lecz moje oczy ujrzały takie o to coś

http://img90.imageshack.us/my.php?image=img0023uu7.jpg

sorry za jakoś zdjęcia ale było robione telefonem :wink:

Więc narazie chyba nici z amatorskiego latania :)

pozdrawiam

No ja pitolę... Miałem się dziś przejechać będąc w Lublinie, to widzę że bym się rozczarował :wink:

Szkoda, wielka szkoda... Można się pocieszać, że jeszcze (chyba) go nie zrównali z ziemią i kiedyś da radę na niego wjechać :smile:

Merh napisał:

Znak z tym napisem był tam już przed imprezą (i w trakcie), więc możliwe że chodziło o nie rozjeżdżanie toru przed imprezą a jak wyjaśni się sprawa dalszego funkcjonowania toru to znak zniknie(?) :biggrin:

Jeżeli chodzi o znikanie znaków to wiesz Merhu że wystarczy jedno słowo i wyparuje pewnej nocy :icon_mrgreen:

Dobrze że jeszcze ten tor nie został zniszczony. Jest więc szansa,że cross się w Lublinie ostanie się. Lokalizacja super, jak dla mnie. A gmina, czy jak jej tam, tez kilka groszy by przytuliła. Nie mówiąc o wzroście prestizu Lublina jako miasta z mozliwościa zorganizowania powaznej imprezy sportowej. A troche hałasu raz na kilka tygodni.... bardziej pozwoli docenic cisze pomiędzy imprezami :buttrock:

Dokładnie tym bardziej , że są szanse na odbycie się tam etap mistrzostw europy a później nawet i świata(tak mowił km cross)

Lublin to jest dziura , tu nie ma kompletnie co robić... a jak jest szansa na rozwijanie się motocrossu to nie bo hałas ... żałosne

walko69 napisał:

Dobrze że jeszcze ten tor nie został zniszczony. Jest więc szansa,że cross się w Lublinie ostanie się. Lokalizacja super, jak dla mnie. A gmina, czy jak jej tam, tez kilka groszy by przytuliła. Nie mówiąc o wzroście prestizu Lublina jako miasta z mozliwościa zorganizowania powaznej imprezy sportowej. A troche hałasu raz na kilka tygodni.... bardziej pozwoli docenic cisze pomiędzy imprezami :lalag:

W pełni się z tobą zgodze nie wiem dlaczego im to przeszkadza. Impreza raz na kilka tygodni w niedziele lub w sobote dajmy przyklad w godzinach od 1030 do 16 to wiadomo malo czasu a i tak mieszkaja w poblirzu ruchliwej trasy k19 i chyba te tiry wiecej robia chalasu na codzien niz te motocrossy w pewnym czasie :crossy: pozdrawiam