Skocz do zawartości

[S] Yamaha FZR 600

bart322
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Yamaha jest w moim posiadaniu od 2 sezonów, jestem 3-cim właścicielem w Polsce (sprowadzona w 2000 r).

Moto posiada czarną szybę MRA, przelotowy tłumik o fajnym brzmieniu (zwłaszcza powyżej 7 tys. obrotów :icon_razz: ).

W maju zeszlego roku wymienilem akumulator, wiec prawdopodobnie jest jeszcze na gwarancji - musze sprawdzic w papierach, bo nie pamietam ile jest gwarancji (12 albo 24 m-ce).

Na początku tamtego sezonu wymieniłem tez uszczelniacze przedniego zawieszenia i olej w lagach.

Na początku tego sezonu wymieniłem przednie klocki hamulcowe (EBC HH).

W sierpniu tego roku wymieniłem tarcze sprzęgła, oraz sprężyny sprzęgła (obie rzeczy firmy Lucas).

Oprócz tego oczywiście robione były rzeczy wynikające z normalnej eksploatacji - olej, filtry, synchro.

Opony mają jeszcze dużo bieżnika i sporo pojeżdzą, a łańcuch nie jest nawet w połowie regulacji naciągu.

Kolor to zieleń Kawasaki, malowany był przez któregoś z poprzednich właścicieli. Również przez poprzedniego właściciela został zmieniony zadupek - jak wiadomo oryginalny wygląda tragicznie :/

Moto ma peknieta lewa owiewke przy jednej ze srub, oraz popekany zadupek - fotki, jak juz wspomnialem, mailem.

Ogloszenie znajduje sie rowniez na otomoto

Więcej informacji, oraz fotki mogę przesłać mailem.

Kontakt do mnie:

tel. 602612913

mail: [email protected]

gg: 4657962 (często niewidoczny)