tomasiu Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Witam wszystkich na tym forum.Mam do zaoferowania skuter kingway 50 ccm odblokowany jakies 10 dni temu.Rok produkcji 2006 kupiony w 2007 styczniu. Ma maly przebieg ok 300 km.Skuter po odblokowaniu docodzi do 80 km/h Wcześniej do 55.Motorek nigdy nie byl katowany i nikt tym skuterkiem nie jeździł na gumie itp.Hamulce: przód tarcza (brzytwa) tyl beben cena to ok 2000 zl . Zainteresowanych prosze o kontakt 793-011-350 lub [email protected] [email protected] zdjecia przesyłam na e maila zdjecia http://tomasiu18.fotosik.pl/zdjecia/1.html Edytowane 14 Października 2008 przez tomasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Tomasiu one sa po 1800 w marketach , nówki :) Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasiu Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja go kupilem za 3000 zl w makro w Lodzi i jeszcze takiego w markecie nie widzalem i za taka cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi