enoel Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Witam,szukam chętnych na wspólna wycieczkę w najbliższą niedzielę mazurskim szlakiem. Pogoda szykuje się piękna więc grzech tego nie wykorzystac :D Główna atrakcja to jazda po winklach wśród jezior i lasów oraz obiad gdzieś nad brzegiem jeziora :smile: Długość trasy ok 500 kmPrzykładowa mapka trasy: http://mapy.google.pl/maps?f=d&saddr=warsz...937&ie=UTF8&z=8 Start o 8.00 Powrót ok 16-17Miejsce startu do dogadania w zależności od składu osobowego Pzdr i czekam na chętnychPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 witam :bigrazz: niestety ja nie moge, weekend mam zajety bylismy tydzien temu w Ciechocinku na 10 moto, zaluj ze Cie nie bylo bo sobie posmigalismy w naprawde ladna pogode :P , wiem ze organizowany jest jednodniowy wypad w bieszczady tyle ze na ok 1200 km w niedziele tak czy siak gdzie nie polecisz :banghead: szerokosci i pogody zycze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Kurcze, dwie fajne wycieczki sie szykuja w niedziele. Sam juz nie wiem gdzie jechac :bigrazz: W sumie dawno myslalem o Mazurach... dam jeszcze znac jutro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) Pagi ty nie życz pogody, tylko kombinuj jak sobie w niedzielę wolne zrobic na :icon_razz: Tydzień temu nie mogłem się z Wami wybrać bo mnie w szpitalu naprawiali, ale juz szwy zdjęte wiec jest ok. IT myśl, myśl, tylko pozytywnie bo jak na razie frekwencja jest marna PzdrPiotr Edytowane 11 Października 2008 przez enoel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Chętnie bym się podłączył ale ósma rano :lalag: :biggrin: i jeszcze w w Warszawie ...Może jakiś punkt docelowy na mazurach i tam bym dołączył kiela południa :icon_razz: :lalag: Miałem jechać do Kazimierza ale to nuuudy panie. Ciągle to samo, rynek, obiad u Fryzjera, kawa i szarlotka pod parasolką i z powrotem. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Chętnie bym się podłączył ale ósma rano :lalag: :biggrin: i jeszcze w w Warszawie ...Może jakiś punkt docelowy na mazurach i tam bym dołączył kiela południa :icon_razz: :lalag: Miałem jechać do Kazimierza ale to nuuudy panie. Ciągle to samo, rynek, obiad u Fryzjera, kawa i szarlotka pod parasolką i z powrotem. Zbycho EKG rusza w lubelskie, szczegóły u Tatakisa :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Może bym się skusił (prędkość wycieczkowa czy jazda na czas :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Może bym się skusił (prędkość wycieczkowa czy jazda na czas :cool: ) Prędkość dostosujemy do składu jaki się zbierze, więc nie ma problemu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Tydzień temu nie mogłem się z Wami wybrać bo mnie w szpitalu naprawiali, ale juz szwy zdjęte wiec jest ok. Piotrek, ty sie lepiej przyznaj że pielegniareczki podrywałeś...... :cool: przecież to najseksowniejszy zawód w Polsce (przynajmniej wg sondaży) Może bym się skusił (prędkość wycieczkowa czy jazda na czas :cool: ) Marcin, coś mi się wydaje że pijesz do mnie :smile: Następnym razem TY prowadzisz :wink: Ja ze WSZYSTKICH wypadów w ten weekend muszę zrezygnować, miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ja ze WSZYSTKICH wypadów w ten weekend muszę zrezygnować, miłej zabawy. Kuba nie pękaj, damy ci prowadzić :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Marcin, coś mi się wydaje że pijesz do mnie Kuba nawet mi to do głowy nie przyszło :smile: Tak zapytałem bo mam chęć na lajtową wycieczkę z posiadówką w jakimś ciekawym miejscu. To gdzie zbiórka i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 To gdzie zbiórka i o której? 8.15 McD Wilanów8.30 wyjazd i o 8.45 po drodze zbieramy resztę z McD (Pułkowa 60) przy wylotówce na Łomianki Tylko z frekwencją jak na razie krucho ale do jutra jest jeszcze sporo czasu więc liczę, że sie to zmieni :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Bardzo chętnie dopiszę się do tej reszty na Pułkowej. :smile: :cool: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Modek, amor juz sprawny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) Jak bedzie ekipa to ja tez sie pisze tylko nie narzucajcie za duzej przeletowej :-) Edytowane 11 Października 2008 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi