rafii Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Cześć Wszystkim,cała przyjemność po naszej stronie. Bardzo się cie cieszę ,że mogłem z Ewką uczestniczyć w tej akcji. następnym razem musimy sie lepiej zorganizować na miejscu . Mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś odwiedzimy Bartka a jego samopoczucie będzie lepsze. I może uda się go zabrać na jakiś dłuższy wypad. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Pozdrowienia dla calej ekipy.Fajnie bylo sie przejechac i polaczyc przyjemne z pozytecznym.Najwazniejsze ze Bartek byl zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 http://picasaweb.google.pl/KrzychGPz/MotocykliCiDoBartka# Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wemona Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 daj wieksze do sciagniecia :) prooooooosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 To i ja mam kilka fotek http://picasaweb.google.pl/rafall.gajewski/Bartek_20081012# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Cieszę się, że był taki odzew wśród Rybkowiczów :icon_razz: Oglądałam zdjęcia - może nie było całej chmary motocykli, ale wyglądało super :smile:Dziękuję zwłaszcza Fiery'emu za jasnośc umysłu, bo przekleił ten temat gdzie indziej - w "na rybke??" ciężko cokolwiek wyłapać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosiek77 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Też bardzo dziękuje za wypadzik. Pozdrawiam wszystkich a najbardziej Bartka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi