aftys6 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Poszukuje ludzi którzy lubią jęździc turystycznie, kreca ich ciekawe trasy i zwiedzanie, oglądanie nowych miejsc.takich co ich już latanie do okoła chałupy znudziło :icon_rolleyes: na początek proponuje krótki wypad na podlasie, w celu poogladania fortów brzeskich i posmigania po fajnych drogach. Preferuje prędkosci 100-120km/hkto chetny albo kto ma inne ciekawe trasy do zaproponowania niech pisze w postach czy na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 siema kolego ja bym mógł kurde pośmiogać w dalsze trasy ale:po 1 nie z taką prędkością :icon_rolleyes:po 2 będe rejestrował MZ i własnie wtedy gdybym zarejestrował mógłbym śmigać po 3 nie wychyliłbym się dalej niż ze 100km od domu :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 siema kolego ja bym mógł kurde pośmiogać w dalsze trasy ale:po 1 nie z taką prędkością :icon_twisted:po 2 będe rejestrował MZ i własnie wtedy gdybym zarejestrował mógłbym śmigać po 3 nie wychyliłbym się dalej niż ze 100km od domu :P pzdrJezu młody fajnie, że się tak jarasz motocyklami i w ogóle... Ale proszę... Opanuj swoj temperament. Po co pisać w temacie, skoro jesteś dokładnym przeciwieństwem tego kogo szuka aftys6?? Lepiej spożytkuj tą energię na zrobienie prawka i zarejestrowanie motocykla... Serio... ktoś w końcu nie wytrzyma i będzie przykro nam wszystkim. A co do tematu... trochę chyba późno na zbieranie ekipy na trasę... Ja ogólnie lubię pozwiedzać, ale ten sezon już praktycznie zakończyłem. Jeszcze tylko zakończenie sezonu u was i mała traska do Terespola i moto idzie do snu. Na wiosnę proponuję temat odświeżyć :icon_rolleyes: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A co do tematu... trochę chyba późno na zbieranie ekipy na trasę... Ja ogólnie lubię pozwiedzać, ale ten sezon już praktycznie zakończyłem. Jeszcze tylko zakończenie sezonu u was i mała traska do Terespola i moto idzie do snu. Na wiosnę proponuję temat odświeżyć :icon_rolleyes:No ja własnie mam na mysli terespol i okoliczne forty, co do zbierania ekipty to lepiej pozno niz wcale, a kilka łikendów bedzie jeszcze ładnych. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Jak znajdę robotę to i ja się wybiorę... Póki co mam pusto w kieszeniach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 witam!ja też lubię trochę pojeździć , terespol może być macie już jakieś konkretne terminy na myśli? parę osób bym zebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 faktycznie...tylko latanie dookoła komina ,a jak juz cos dalej,to zeby sie schlać.fajnie tak nie miec innych wydatków niż tylko na paliwo co weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Oj Merhu... Nikt tu nie mówi, żeby jeździć 500km co weekend... Ot po prostu przejechać się zobaczyć coś fajnego, nie koniecznie leżąc twarzą do ziemi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) ---- Edytowane 10 Października 2008 przez czarek thunder-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 jest troche miejsc wartych odwiedzenia.. macie jakies propozycje,cos ciekawego na oku?tylko tak do 500km łacznie zeby robic :D wyplata była ;) a pogoda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ja nikogo nie zmuszam do dalekich tras, kto chce to jedzie,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 otóż właśnie kolego Raptor jakbym zarejestrował moto to i bym mógł gdzieś śmignąć w dalszą trase a moto chyba za niedługo zarejestruje więc bym podjechał gdzieś grupą w jakieś fajne miejsce :buttrock: ale rozumiem cię że myślisz że jestem młody narwany itd. ja wiem słyszałem już to nie od jednego więc to mnie nie dziwi ale spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 otóż właśnie kolego Raptor jakbym zarejestrował moto to i bym mógł gdzieś śmignąć w dalszą trase a moto chyba za niedługo zarejestruje więc bym podjechał gdzieś grupą w jakieś fajne miejsce :icon_mrgreen: ale rozumiem cię że myślisz że jestem młody narwany itd. ja wiem słyszałem już to nie od jednego więc to mnie nie dziwi ale spoko. chodzi raczej o to ze nie masz uprawnien do prowadzenia swojego motocyklai raczej ciezk oby ci bylo utzrymac pzrez dluzszy czas pzrelotowa 120 czasem 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 aftys6 no własnie że prędkość to mnie najbardziej boli bo ty jak sobie śmigniesz swoim moto 120-140km/h z palcem w nosie a ja rżne silnik xd ale wybrałbym się gdzieś poważnie tylko jakbym moto zarejestrował a co do prawka to nie ma się co martwić samochodem też śmigam szosami i git. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 a co do prawka to nie ma się co martwić samochodem też śmigam szosami i git. pzdr dla ciebie GIT a ja nie zabrał bym takiej osoby ze sobą raczej, jakos nie lubie kłopotów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi