Qóba Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Cześć!Mam do sprzedania kolumny głośnikowe Elac EL 50 :buttrock: Stan wizualny: bardzo dobryStan techniczny: grają spoko :icon_mrgreen: Waga: 10,4 kgWymiary: 20/38,5/25 cmMoc: 50/70WProdukcja niemiecka U mnie podłączone do Onkyo A-8630 grają extra, są to kolumny podstawkowe.W małych pokojach albo jako monitory w rozbudowanych systemach spisują się bardzo dobrze.Elac to znana firma audio, produkuje kolumny kosztujące po 50 tys. zł, więc raczej zna się na rzeczy :icon_twisted:www.elac.pl Jedynie przy bardzo dużej głośności, zwiększonych na maxa basach i zmniejszonych treblach głośnik niskotonowy w jednej z kolumn potrafi leciutko zapierdzieć, ale jest to na prawdę ciężkie do osiągnięcia :icon_twisted: CENA: 159,99zł Sprzedaje, bo mam możliwość kupna lepszych B&W. Kontakt:- [email protected]- gg# 4231463- tel. 791-859-666 Foto:http://images31.fotosik.pl/369/8b043d48f9dc92cf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi