PiotrekRR Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czyli jednak lepiej nie jezdzic na ssaniu ;/ hehe pozdroA kiedy odpalisz moto, to poczekasz az sie nagrzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afka Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A kiedy odpalisz moto, to poczekasz az sie nagrzeje? Zawsze czekam!!!! Ale zazwyczaj rano jak jade do pracy to nie mam 20 minut na rozgrzanie mota, wiec czekam az mi obroty wskocza na tysiac i go! :icon_twisted: Nigdy nie odkrecam manety na zimny silnik. dzis dokladnie obserwowalam temperature i jednak nagrzewa sie troche. Ale przez cała droge tak mi dziwnie szumi w silniku. No i ten spadek mocy!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie to samo co kiedys :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 no dobrze a kiedy był robiony jakiś przegląd w tym motocyklu, typu wymiana świec, regulacja zaworów.Na ssaniu można pojeździć trochę dłużej, np kilka minut, napewno nie dłużej jak do momentu drgnięcia wzkazówki. najlepiej stopniowo odejmować do tego momentu, chodzi o to by sie szybciej silnik nagrzewał. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 witamtam sie dzieje co innego, sama awaria termostatu nie odejmie Ci mocy, sprawdzilbym zawory jak ktos juz wczesniej sugerowal, lub np klopoty ze swieca, jeden cylinder przestaje palic i masz sytuacje ze motocykl nie ma mocy bo masz tam tylko 2 cylindry, wiec dla mnie wysoce prawdopodobne jest to, a przy okazji bedzie to mialo rowniez wplyw na niedogrzanie silnika z uwagi na wylaczenie z pracy polowy silnikapozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afka Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 I WLASNIE NA TAKA ODPOWIEDZ CZEKALAM! BARDZO DZIEKUJE ZA KONKRET :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi