CZESIO Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 :D :biggrin: http://lsm.site90.com/index.php?option=com...board&Itemid=34 :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 :D :biggrin: http://lsm.site90.com/index.php?option=com...board&Itemid=34 :biggrin: :crossy: Witam Dareczka !!! Adres jak najbardziej, wszystko gra, tylko po zalogowaniu woła mi w komunikacie tak :Twoje konto zostało zablokowane. Skontaktuj się z administratorem. Tylko powiedz ile i na jakie konto wpłacać datki, mimo darmowego konta parę groszy by się przydało. W końcu Stowarzyszenie się rozwija i oby tak dalej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam Dareczka !!! Adres jak najbardziej, wszystko gra, tylko po zalogowaniu woła mi w komunikacie tak :Twoje konto zostało zablokowane. Skontaktuj się z administratorem. Tylko powiedz ile i na jakie konto wpłacać datki, mimo darmowego konta parę groszy by się przydało. W końcu Stowarzyszenie się rozwija i oby tak dalej !!witam po rejestracji czeka się na akceptację Admina i można smigac więc info .....o zablokowaniu to czas dla Admina . :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Było ustawione tak, że trzeba kliknąć w link aktywacyjjny przysłany na podany w rejestarcji mail. Ale teraz ustawiłem że zaraz po utworzeniu konta można z niego korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 tworzenie nowego forum troche mija sie z celem, nie lepiej na stronie LSM dac tylko linka do naszego sub forum na FM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 i tu sie zgadzam.strona moze zaierac linki do zdjec,filmow,terminarz imprez i spotkan i ogolnieo nas.reszta niech toczy sie na ogolnopolskim forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Zatam niech tak się stanie :biggrin: ... zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 W sumie to niech będzie... ale stronę i tak trzeba przygotować do umieszczania na niej reklam firm i instytucji "wspierających" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Strona częściowo poprawiona. Forum na stronie włączone. Reszta zmian w newsie na stronie.wchodzić i sprawdzać :banghead:Ewentualne uwagi zgłaszać tu lub tam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 TY!! co Ty se myślisz!! na FM masz barwy LSM a nie złożyłeś deklaracji!!??sorki ale jestem po %% wiec mogą mi się literki mylić, z resztą byłem na klasowym spotkaniu z Cekinem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) HahahaJa też byłem na klasowym spotkaniu z Hajem :crossy:Ale nie mam pojęcia skąd mam barwy LSM ;d Strona LSM jest praktycznie gotowa i można się tam przenosić. Zostały jeszcze tylko jakieś kosmetyczne poprawki i ewentualne zmiany które wyjdą w trakcie użytkowania. Nowy i oficjalny adres strony to http://lsm.org.pl :buttrock: Odwiedzajcie forum na stronie i dodajcie swoje dane kontaktowe w przygotowanym już temacie. :buttrock: Edytowane 12 Listopada 2008 przez Cekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) zapraszamy do nowej odsłony www.lsm.org.pl Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mmmm, jakie zmiany :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No............... BAJKA !!! sIĘ MNIE PODOBUJE !! :notworthy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi