Smoke Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Witam, już miałem rezygnować na chwilę z motocykli ze względu na to iż na ostatnim straciłem duuużo :) wpadł mi w oko motocykl Honda Cb 900 Boldor z 84r. Ze względu na to iż na zdjęciach prezentuje się świetnie stan technicznie również ma być Ok a cena adekwatna. Postanowiłem zasięgnąć rady czy warto porywać się na taki motocykl?? :D Jakie są jego wady, zalety, mocne oraz słabe strony??Czy jest to awaryjny motocykl?? Części oraz serwis jest dostępny?? Proszę Was o pomoc. Od zawsze mi się podobały piękne klasyki :notworthy: Ps: w wyszukiwarce nie znalazłem nic na temat motocykla więc postanowiłem założyć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Warto obejrzeć i obsłuchać z jakimś zaprzyjaźnionym mechanikiem jak po odpaleniu silnika będzie pracowała jak sieczka i kopcił to odpuść sobie temat.Z tych moto które widziałem niestety ciężko było o zadbaną mechanicznie sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi