samsung Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Czy ktoś się moze orientuje czy jest jakies zakonczenie w Chodzieży, Jakies ploty mnie doszły, może ktos wie coś więcej i zechce sie podzielić informacjami :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 NIe wiem czy to bedzie to samo ale 11 pazdziernika jest zakonczenie w Budzyniu. Wiecej u nas na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki, przeczytałam u Was na stronce i chodziło mi o to właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 No przeciez Ci mowilem Asiula :P , jedynie napiszcie o ktorej godzinie w budzyniu (domyslam sie ze na stacji paliw przy 11stce)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (...) napiszcie o ktorej godzinie w budzyniu (domyslam sie ze na stacji paliw przy 11stce)?? W rzeczy samej! Wspólne zakończenie sezonu budzyńskiego Sokoła i pilskiej Husarii w sobotę 11.10. W Pile spotkanie motocyklistów odbędzie się pod Barem nad Zalewem skąd wyjedziemy o godz. 11:00 do Chodzieży. Stamtąd o godz. 11:30 ruszymy z ekipą chodzieskich Kolegów na teren stacji paliw Tomex w Budzyniu. Od tego miejsca organizacją i przejazdem pokierują motocykliści z Sokoła. Droga z Chodzieży do Budzynia zajmuje ok. 10 minut, więc policzyć łatwo o której m/w zlot przy Tomexie. To tyle z oficjalnych ustaleń jeśli chodzi o czas. Reszta będzie efektem organizacji. Dodam, że przewidziane są tzw. zaduszki w chodzieskim kościele. Nie potrwają zbyt długo, a będą wyrazem pamięci wobec osób, jakie odeszły z naszego grona... No i cóż - w imieniu organizatorów zapraszamy chętnych do udziału w kolejnym zakończeniu tego udanego sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Jakie zakonczenie sezonu? O co chodzi? Wpadajcie do mnie to pośmigamy cały rok :icon_question: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 To zakonczenie to jest tylko symbol. W razie czego lancuchy na kola i heja naprzod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibibus Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 WitamMoże sie przedstawię mam na imię Zbyszek.Po kilkutetniej przerwie w jeździe motocyklem zakupiłem upragnione dwa kółkai obecnie jeżdżę "Suzuki GSX 1100 G" :icon_twisted: Chciałbym się przyłączyć do waszego grona :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witamy i zapraszamy - w takiej mieszance kazdy znajdzie cos dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro210 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Czy ktoś się moze orientuje czy jest jakies zakonczenie w Chodzieży, Jakies ploty mnie doszły, może ktos wie coś więcej i zechce sie podzielić informacjami :buttrock: pozdrawiam witam,cos słyszałem ale nie do konca o tym zakonczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A slyszlaes dobrze czy zle ;d o tym zakonczeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Zakonczenie w Budyniu było zaje...ste , Duzo ludzi, Ładna pogoda i w ogóle :D miło było pośmigać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Kto nie dojechał niech żałuje, impreza fajna, chociaż parada z Chodzieży do ośrodka trochę nerwowa.Na miejscu gospodarze miło zaskoczyli pysznym poczęstunkiem (karkówka była bomba), ciekawa kapela na scenie, lecz lepiej by się ich słuchało na tradycyjnym zlocie około godziny 23, tak żeby lepiej być w klimacie :buttrock: :) Dzieki Pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Szkoda tylko ze nie rozegrano zadnych konkursow , jak u Old wingsow, bo mialem ochote na wolna jazde ;) Ale pozatym zakonczenie pierwsza klasa, zarowno czesc motocyklowa i czesc biesiadna ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi