Gość yeuop Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 EKipa wróciła! Wszyscy cali i zdrowi choć jeszcze biorą jakies proszki przeciwko malarii! Wyjazd w 200% udany, przygody do konca zycia! pozdr a ta strona jeszcze dziala? czy tylko ja mam cos skopane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Queen Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 NARESZCIE! Od dłuższego czasu była tam notka z Mathy - już myślałam, że coś poszło nie tak.. Gratuluję! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a ta strona jeszcze dziala? czy tylko ja mam cos skopane? Musi działać, a co nie ładuje Ci się? Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Mi dziala normalnie . A co do wycieczki to jak najbardziej spoko ;) Chcialbym sobie tak pojechac;pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Nic tylko pogratulować wyprawy :clap: P.S. Do Polski to trzeba było na kołach, śnieg zaspy, zawieruchy a nie samaliotem w ciepełku. :bigrazz: Edytowane 2 Lutego 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi