luki_91 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam.Mam problem ze stacyjka a dokładniej to chyba z jej podłączeniem.Jak stacyjka jest wyłączona to motor nadal chodzi.Sprawdzałem stacyjkę miernikiem i ona odcina przepływ prądu.Dodaje taki amatorki schemat jak miałem podłączona stacyjkę.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fbcb085843642c11.html nie znam sie na elektryce motocyklowej dlatego pytam czy tam musi być coś jeszcze podłączone.Dodam ze wcześniej stacyjka działała a później raz działała raz nie aż w końcu wogole nie działa. Ps. ten czarno biały przewód na zdjęciu nigdzie nie jest podłączony bo jak podłącze to "kopie prad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 W MBX gaszenie polega na zwarciu przewodu zasilającego moduł do masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_91 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 W MBX gaszenie polega na zwarciu przewodu zasilającego moduł do masy. Dzięki wielkie za pomoc bardzo mi pomogłeś :) Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi