patryk1111 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 witam moze mi ktos pomoze nie mam iskry w skuterku poczatkowo muslalem ze to modul albo cewka ale jednak to nie to kupilem modul i cewke a iskry jak nie bylo tak niema nie wiem co to moze byc. moze ktos z was cos mi podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomot Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 a o jakim modelu tu jest Mowa? Nie określiłeś się! Hmm... słuchaj jeśli już najważniejsze powymieniałeś to musi być to już tylko jakaś błacha sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 witam moze mi ktos pomoze nie mam iskry w skuterku poczatkowo muslalem ze to modul albo cewka ale jednak to nie to kupilem modul i cewke a iskry jak nie bylo tak niema nie wiem co to moze byc. moze ktos z was cos mi podpowie.Co sprawdzales i w jakiej kolejnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi