Merh Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Niedziela,godz 10,wylot spod BP na rekonstrukcje bitwy w miejscowosci Serokomla za Kockiem.wiecej info na googlach po wpisaniu "serokomla 2008" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) "Wyjazdy wszelakie" wiec pisze.... Pogoda ładna wiec nie ma co siedzieć w domu. Juz jakiś czas niebyłem w Kazimierzu. Ogłaszam więc że jutro (10.10.2008) będe w Kazimierzu na pierwszym parkingu na prawo od wjazu z Lublina, powiedzmy miedzy godzina 15 a 16. Jak by kto reflektował to zapraszam. Wyjezdzam o 13.00. Wiec jakby co to zgloszemia miedzy 08.00 a 11.00 na numer gg 1979489. Poco 3mać motura w garażu!!! Do zobaczenia -mam nadzieje :D Edytowane 10 Października 2008 przez JaceG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 jutro kolo godz 13-14 wypad chyba na jakis nałeczow czy kazimierz.cos sie pomysli. ja o 12 koncze szkołe.ktos sie podpina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Już jest ustalona godzina wyjazdu do Kazimierza itp... 14:00 na lotosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonka Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 no i juz we domu :) zdjecia całkiem ładne,chociaz nieduzo.przyszly wyjazd zaliczymy jeszcze janowiec. a do M.Paruzela,jesli czyta jeszcze forum-szacuneczek :( widze ze zmieniłes postawe na bardziej powazną.od razu inaczej to wyglada :Dcieszy mnie to a nawet imponuje :) Merh :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja również zaliczam ten wypad jako udany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 zobowiazałem sie(i powiedziałem sobie) ze bede robił foto na kazdym wyjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) zobowiazałem sie(i powiedziałem sobie) ze bede robił foto na kazdym wyjezdzie TE pierwsze foty na stacji w miłocinie robione 4 moze 5 km od miejsca gdzie mieszkam :) Lecz niestety moje moto stoi teraz u was w Lubartowie a doklaniej pod Lubartowem w naprawie ;/ Edytowane 16 Października 2008 przez Chudy Lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz250ts Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 oto link do filmików z Zamościa. http://pl.youtube.com/user/mz251ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 :evil: :crossy: Zapodaje i tu Linka do fotek z RAJDU na ZAMOŚĆĆĆĆĆĆĆ :biggrin: :) http://danlee.fotosik.pl/albumy/530516.html reszta jutrooooooo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 kazdego wyjazdu na ktorym nie moge byc żałuje.moze 2-go powtórka? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 kazdego wyjazdu na ktorym nie moge byc żałuje.moze 2-go powtórka? :D Powtórka sie udała, a Ty sie mam nadzieje postarałes z tymi zdjęćććmi :wink: Fajno tam jest, idealnie na zlot LSMu :biggrin: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 jo juz doma.zdjecia do lekkiej obrobki.za mocno naswietlone co niektore.a na koniec zawiesił mi sie pływak jak spod jubilata wyjezdzałem.godzinka roboty i gaziorki wyjete,rozkrecone,wsadzone i moto juz jezdzi :wink: kiedy powtórka :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Za tydzien bodajże w niedziele jest palac w kozłowce otwarty za free... :biggrin: Prezes obiecał że nas oprowadzi :clap: Także bierzcie duze plecaki i kurtki z kieszeniami, cos sie moze sprzeda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi