Hajo Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 oberwanie kijem masz jak w banku przy najbliższym spotkaniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ojojoj! Ale panie normalnie, forum ruszyło!!! Dajcie jakieś fotosy z Borkóf bo mnie swędzi co by pooglądać. I jeszcze tylko sie pochwale, że nareszcie coś mnie w łapki grzeje jak jade :biggrin: P.S. Materac naszym przyjacielem k...a jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ojojoj! Ale panie normalnie, forum ruszyło!!! Dajcie jakieś fotosy z Borkóf bo mnie swędzi co by pooglądać. I jeszcze tylko sie pochwale, że nareszcie coś mnie w łapki grzeje jak jade :P P.S. Materac naszym przyjacielem k...a jest :biggrin: Ruszyło i ledwo co zipie;]http://picasaweb.google.com/cobra74pl/Borki2628092008#http://picasaweb.google.com/dziadekmerh/Borki2008# A jak narazie to WYMIATAJĄ:wink:Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Zrobiłem coś takiego: http://lsm.site90.com Może niepotrzebnie ale jakoś mi się nudziło :P Napiszcie co o tym sądzicie - biorąc pod uwagę że jest jeszcze niedokończone :wink: Jeśli będzie się podobać to mogę to dokończyć i poprawić względem wszystkich uwag :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 :( Witam ponownie Anis nasz kolega z Chełma dał super propozycje jednodniowego wypadu Rajd na zakończenie sezonu po przeczytaniu lokalizacja super program tez co wy na to ?????? :buttrock: :icon_razz: http://www.godboys.yoyo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Zamówiłem pogodę, może warto pojechać i żubrówki przytargać jakiś mały snopek,na zimę jak znalazł.Nie wspomnę o przewietrzeniu pędopierda !!! Moturowi też się coś należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ale zeście wybrali termin na spotkanie u kapucynów ...Mogliscie wziasć jakas inna sobote bo tak to mi nie pasuje w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 jakoś długo Cie nie widać było... co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 "Ale zeście wybrali termin na spotkanie u kapucynów ...Mogliscie wziasć jakas inna sobote bo tak to mi nie pasuje w ogóle..." ...dowcipne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 "Ale zeście wybrali termin na spotkanie u kapucynów ...Mogliscie wziasć jakas inna sobote bo tak to mi nie pasuje w ogóle..." ...dowcipne :biggrin: Zważywszy na przeznaczenie tego tematu z czystym sercem napisze: HIHI HAHA :rolleyes: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 to jest temat off topic;owy wierc moge tak pisac...poprostu wyjeźdżam jutro wiec szkoda ze to w sobote ...A gdzie ma mnie byc widac ?? forum co chwile nie działa ... na miescie mnie trudno spotkac bo mało jeźdzę - droga benzyna , deszcz i szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 to jest temat off topic;owy wierc moge tak pisac...poprostu wyjeźdżam jutro wiec szkoda ze to w sobote ...A gdzie ma mnie byc widac ?? forum co chwile nie działa ... na miescie mnie trudno spotkac bo mało jeźdzę - droga benzyna , deszcz i szkoła od tego są telefony :icon_rolleyes: dawaj do mnie albo do merha na privie nr fona i napewno o Tobie nie zapomnimy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 "na miescie mnie trudno spotkac bo mało jeźdzę - droga benzyna , deszcz i szkoła"- zważywszy na te argumenty zapominamy o Tobie..wszystkie terminy wylotów są uzgadniane na forum ktore dziala w 100% a temat jak najbardziej na miejscu na kazda dyskusje. a dowcipne dlatego ,ze nie ma czegos takiego,ze jednej osobie nie pasuje,to przesuwamy całą impreze.to chyba jasne ;) ps.droga benzyna? droga była po 4.87 a nie 4.33 :bigrazz: troche optymizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 A propos benzoliny... Zastanawia mnie dlaczego w Lubartowskim BP paliwo jest takie drogie (w porównaniu do innych stacji BP w duzych miastach)...Dzisiaj (19.10.08) litr 95 kosztuje 4,35; w Lublinie tam gdzie kiedyś było Safari na Tysiąclecia - 4,29; w Warszawie na Powstańców Śląskich (Bemowo-Lotnisko) - 4,32 ( w piątek 17.10.08 tyle było)... Może Lubartów to takie światowe miasto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) A propos benzoliny... Zastanawia mnie dlaczego w Lubartowskim BP paliwo jest takie drogie (w porównaniu do innych stacji BP w duzych miastach)...Dzisiaj (19.10.08) litr 95 kosztuje 4,35; w Lublinie tam gdzie kiedyś było Safari na Tysiąclecia - 4,29; w Warszawie na Powstańców Śląskich (Bemowo-Lotnisko) - 4,32 ( w piątek 17.10.08 tyle było)... Może Lubartów to takie światowe miasto :icon_exclaim: Cytat z : PREZESURZĘDU OCHRONYKONKURENCJI I KONSUMENTÓWDELEGATURA WE WROCŁAWIU50-413 Wrocław, ul. Walońska 3-5tel.(071)344 65 87, (071)34 05 920, fax (071)34 05 922e-mail: [email protected]............... c) BP Express Sp. z o.o. w piśmie z dnia 9 marca 2008 r. poinformował iż ceny paliwna stacjach BP wynikają z konkurencyjnej oferty przedsiębiorcy skierowanej do Klientów, obejmującej wysoki standard usług, akcje promocyjne, rynkowe ceny paliw i inne.Kształtowanie się cen zależy od :- zmiany kosztów produktu (np. hurtowa cena paliwa),- odległości od źródła zaopatrzenia (co ma wpływ na koszty transportu).Kształtowanie cen ma charakter regionalny, dlatego ceny na stacjach w poszczególnych regionach mogą się różnić. Ps. Tego molocha nie przeskoczysz, robią co chcą i będą robili bo mają kase i prawników. A my płacimy bo nie mamy wyjścia !! No chyba że paliwo od szoszuna raz na jakiś czas przywieźć. Trochę taniej. Ceny z dziś : http://www.cenapaliw.pl/index.php?o=&m=95&l=3&k=144 Edytowane 20 Października 2008 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi