Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Z 2 m to raczej nie. Bardziej z metra, może pół ;) Ale te z kilku metrów też nie były specjalnie mniej bolesne :bigrazz: No i najważniejsze, że nie pozostałam dłużna :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Fajnie było siniaki są ale kto nielubi gdy troche boli he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Były też stanowczo za mocne markery jak na moje delikatne ciałko ;) Ponoć ulęgałki potem lepiej smakują - tak słyszałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Motocyklowa grupa paintballowa żyje czy wszyscy wystrzelani coś będzie organizowane nawalanka siniaków :biggrin: :icon_twisted: Asiu jak zdrówko wykurowałaś się siniaki piękne :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Asiu jak zdrówko wykurowałaś się siniaki piękne :icon_twisted: Prawie :bigrazz: No chyba trzeba będzie coś zacząć działać. To może tym razem ten nowy na Mokotowie? Proponuję 31 stycznia. Ktoś chętny? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 a moze cos wczesniej? 24/01? Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 nie byłem jeszcze nigdy z Wami ale pisze się na 24/01/2009 :) o ile to będzie w godzinach do 8-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Przed wypłatą? :icon_rolleyes: Z tego łikendu to ja wstępnie odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 eee w sumie to jest jakiś argument :] ale do 31 jest jeszcze tak daleko że trudno mi powiedzieć czy będę w stanie się stawić. Nie mniej jednak postaram się być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) eee w sumie to jest jakiś argument :] ale do 31 jest jeszcze tak daleko że trudno mi powiedzieć czy będę w stanie się stawić. Nie mniej jednak postaram się być :) Noooo... Niecałe 2 tygodnie. Szmat czasu :icon_mrgreen: Edit: http://www.gamp-paintball.pl/ Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) pewnie że szmat czasu:) szczególnie ze ostatnimi czasy plany na 3 dni przed ich realizacją były zmieniane i modyfikowane i ostatecznie robiłem coś zupełnie innego niż przewidziałem :D ale tak jak napisałem:) postaram się stawić ostatniego dnia stycznia na rzucanie kulkami ;) Edytowane 19 Stycznia 2009 przez HooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wygraliście ;) Mordujemy się w sobotę 24 stycznia. Proponuję zbiórkę o 10? Jutro zadzwonię zapytać czy możemy się tam tak po prostu wbić z niewiadomą ilościa osób, bo pewnie nie zdążymy się zorganizować w tak krótkim czasie i to, ile osób będzie, okaże sie na miejscu. Ale żeby tradycji stało się zadość.... ;) 1. Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 1. Aśka 2. sowa Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 1. Aśka 2. sowa 3. uLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 1. Aśka 2. sowa 3. uLu 4. Jesus To będzie ciężka sobota :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi