namiot Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam słuchajcie pilnie potrzebuje sprzedać Iża 49. Miałem go zostawić i robić na laleczke, ale pojawił się inny motocykl i teraz potrzebuje gotówki. Iż jest kompletny ale w częściach, gdyż był przygotowywany do malowania ramy itp. Wszystkie części to oryginał a nie jakiś kundel zmieszany z Iżem 56 i czort wie z czym jeszcze! posiadam do niego dowód rejestracyjny ale niestety nie widnieje na nim moje nazwysko, podobno idzie to jakoś zarejestrować ale szczerze mówiąc nie orientowałem się nawet co i jak?! Cena minimalna to 2800 zł, niżej nie zejdę bo sam nie dostałem go w gratisie, a sporo do niego nakupowałem gratów. Motorek do obejrzenia w Poznaniu :) Sprzedam wyłącznie w całości ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi