CZESIO Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) :eek: :banghead: :clap: http://www.youtube.com/watch?v=Arf-NJpoDKo :icon_eek: :icon_eek: :biggrin: :biggrin: Edytowane 14 Września 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonka Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a mi sie podobało :icon_eek: wzjad moze nieco przesadzony,ale slicznie pogwizduje :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) a mi sie podobało :biggrin: wzjad moze nieco przesadzony,ale slicznie pogwizduje :biggrin: :banghead: Lonka ja nic przeciwko Trelom nie mam ale TEN WJAZD WŁASNIE NIE TA SCENERiA :icon_eek: :icon_eek: Edytowane 14 Września 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 to było... :icon_razz: :P zaskakujące :( Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonka Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 harley... pasuje wiec do scenerii :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patapon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Poczuliśmy się z drugą połową zaskoczeni i chyba nieco rozczarowani - myśleliśmy że jednak będzie coś więcej niż tylko "ptaszek w ustach" :icon_question:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 no gość prezentował się dość agresywnie, a jak zaczął ćwierkać - no poprostu mnie rozwalił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M?ODY91 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Motocyklista z krwi i kości ;) kocha motocykle i ma poczucie humoru:):):) :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nie sztuka jeździć na Harley'u :flesje: Zasiąść na nim i udawać PTICE :lalag: To jest coś :crossy: Mnie się podobało aż mi mowę odebrało :) Pozdrawiam ---Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja myślę, że Karolek powinien spróbować swoich sił w TAńCU Z GWIAZDAMI :D :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Że też nie przeszedł do drugiego etapu;P Chociażby za ten element zaskoczenia;PPP Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez TVN S.A.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi