sQark Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam. Dzis zakupiłem swój poważny motocykl... ;] wcześniej byly Honda mb5, 2x Yamaha RD 80 i Suzuki GT 80... lecz jazda na "piździkach" wiele sie różni od jazdy poważnym sprzętem jakim jest Virażka ;] http://www.bikepics.com/members/sqark1991/88virago535/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Pogratulować .. Okazja ci sie trafiła . W dobrym stanie za małą kase ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 piękna :) gratuluję zakupu :) ja mam nadzieję zakupić V. już niedługo :) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi