boszat Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam . Moja Cebula ma jakieś 1700 obr/min na wolnych obrotach ... Myślę , że to trochę za dużo i teraz moje pytanie gdzie znajduje sie regulator obrotów w mojej Hondzie CB 500 PC 26 z 1996 roku , i ile mniej więcej powinna tych obrotów mieć ? pzdr boszat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Po lewej stronie (przynajmniej u mnie jest po lewej) moto powinienes miec taka rureka zakonczona pokretlem. Krecac w prawo i lewo zmniejszasz lub zwiekszasz obroty biegu jalowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Po lewej stronie (przynajmniej u mnie jest po lewej) moto powinienes miec taka rureka zakonczona pokretlem. Krecac w prawo i lewo zmniejszasz lub zwiekszasz obroty biegu jalowego. Wiem o co Ci chodzi bo brat przy CBR ma takie coś ... A przy CB nic nie mogę znaleźć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi