Emilek125 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witammam pytanko dla obytych w temacie!! posiadam suzuki gsxr 750 k2 no i zaczołem sobie ostatnio latać na gumie! Co mam zrobić żeby nie rozwalić silnika przy takiej ostrej jeździe słyszałem o tytm że dolewają litr pół litra oleju więcej to jest dobry pomysł???? nie wiem i pytam sie was czy jest jakis inny sposób aby go nie popsuć przy tak ostrej jeździe?????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Poszukaj jakiegos forum o lataniu na gumie i roznych innych, tam napewno znajdziesz dokladny opis co przerobic, zeby mozna bylo latac na gumie. Wiem ze jesli chcesz latac ostro to lepiej przerobic miske olejowa, jesli latasz po pare metrow to wlej troche wiecej oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Klatka, stelaz, i dolej duzo wiecej oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 A nastepnym razem wybierz dobrze dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi