michal_dh Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dobierz po prostu leszej klasy albo najlepszej lozyska w sklepie u Ciebie w miescie. Wyjdzie Ci okolo polowe taniej i bedzie dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) polecam oryginalne SKFy :buttrock: pewnie będą kosztować koło 25zł za sztukę....oczywiscie w odpowiednim rozmiarze :lalag: ...... nie bierz łożysk polskich i chińskich bo to szajs i rozleci się raz dwa... Edytowane 10 Września 2008 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Mam złą nowine.. :/ Oto co mi dziś mieloch.pl napisał " Brak w magazynie zamówionego cylindra (okres oczekiwania wynosi ponad 15 dni). Prosimy oo decyzję, czy chce pan czekać na dostawę, czy może wybierze Pan inny cylinder z kategorii swojego pojazdu?" Napisalem juz dwa maile ze jestem w stanie zdecydowac się na Cylinder Airsal Racing 70cc. Zobaczymy co odpiszą :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ale z tym wywazaniem to chyba nie prawda jest :icon_rolleyes: Bo ja sam wymienilem lozyska. Mial 11000 na orginalnych a ja sam nowe wsadzilem i jakos 2000 km bez zadnego problemu przejechalem :flesje: Ale cos mi wibrowac zaczelo i nie wiem co. Moze to ten wal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ale z tym wywazaniem to chyba nie prawda jest :P Bo ja sam wymienilem lozyska. Mial 11000 na orginalnych a ja sam nowe wsadzilem i jakos 2000 km bez zadnego problemu przejechalem :P Ale cos mi wibrowac zaczelo i nie wiem co. Moze to ten wal. Skoro Ci coś wibrowało to nic innego jak wał moim zdaniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi