karek Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Witam ma motor Yamaha dt80 i nie wiem z którego roku ona pochodzi>? jak to sprawdzić jak nie ma tabliczki ani dokumentów ma tylko numer ramy i silnika. Edytowane 8 Września 2008 przez karek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 zadzwon do yamahy podasz nr ramy i jesli nie byla przebijana to ci powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 to ja ci ułatwie życiewchodzisz na:http://www.motoverse.com/tools/vin/yamaha.aspwpisujesz VIN motoru czyli numer na główce ramy, odrazu sprawdź czy numer ramy zawiera te same cyfry co numer silnika zeby miec pewnosc ze i to i to nie bylo wymieniane nie daj boże na starsze.I pamietaj ze w VIN nie ma liter O czyli jak bedziesz widzial cos owalnego to napewno bedzie to 0 :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 yoyo nie czaje tego twojego.. napisałem maila do nich i Listopad 1981 dziex all. topic off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi