specialized Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam !Dorabiałem pierścienie do starego ktm 85, dorobili mi tylko ten większy pierścień, powiedzieli że nie dorobią tego mniejszego (wszystko widać na zdjęciu). I teraz mam takie pytanie, czy zakładać to bez jednego pierścienia czy przerobić tłok na dwa jednakowe pierścienie ? zdjęcie PS: Motor ten był bez tego mniejszego pierścienia, ale słabo palił, ten mniejszy pierścień mógł mieć na to wpływ ? czy to winna zużycia tłoka ? proszę o pomocz góry dziękipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ten tłok raczej nie nadaje sie do daleszego użytu. Pozdro Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specialized Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 raczej ? na pewno nie nadaję się... ale nie o to pytałem, pytałem o pierścień, będę dorabiał nowy tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Nie dorabiaj tłoka, lepiej spróbuj dopasować od innej 80, najlepiej jednopierścieniowy. Na odpalania miało wpływ zużycie tłoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 taniej będzie zmierzyć tłok i sprawdzić czy w katalogach jest odpowiednik i zamówić taki jak ma być Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi