bzikoo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 spoko na 99% procent jestem pewien że to regulator napięcia, "ta czarna kostka co kolega wczesniej napisał" zrobiłem tak jak pisał off/on zaplon przy kręceniu i zamknołem obrotomierz czyli to to regulator. jak wymienię będzie wiadomo na 100% sorry nie regulator tylko według schematu relay unit, przekaźnik chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikoo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ato rozwiązanie nie tylko mojego problemu , podpowiedź od kolegów z forum niemieckiego http://www.tuningcompany.de/downloads/samsservosubineuro012002.pdf odpowiedz po kilku minutach od założenia wątku i kurrr..... wszystko działa rozwiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi