andrzejek-nowy Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Chciałem spytać, jak ma się sytuacja na torze Bydgoszcz, byłbym bardzo wdzięczny za zdjęcia z tego toru (w miarę aktualne, na co zwracać uwagę w jeździe, jaka nawierzchnia? Chciałbym pośmigać a mam niedaleko :icon_biggrin: Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Chciałem spytać, jak ma się sytuacja na torze Bydgoszcz, byłbym bardzo wdzięczny za zdjęcia z tego toru (w miarę aktualne, na co zwracać uwagę w jeździe, jaka nawierzchnia? Chciałbym pośmigać a mam niedaleko :icon_biggrin: Dzięki Wiele nie polatasz tu. To jest Tor Kartingowy niwiele większy niż boisko piłkarskie. Zakręty małe i ciasne, wąski pas, krótka prosta. Ale czasem są tam jakieś mini-imprezy i dni dla chętnych pojeździć. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...48entry925048 Edytowane 5 Września 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejek-nowy Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 oo !, dzięki za linka, chyba pojadę, ktoś pisał , czas przejazdu 26 sek. :icon_biggrin:( mały ten tor rzeczywiście :buttrock:((( Jak motocyklisci mają jeździć jak nie mają warunków do nauki :biggrin: nie ma to jak Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 no mały jest , wzrokiem ogarniesz cały. Ale kilka PLN za bezpieczny kawałek asfaltu do szaleństw to mało. Kiedyś były tam mini zawody towarzyskie i kumpel zajął drugie miejsce jadąc.....Yamahą XS400 z 1980r. chyba. :biggrin: Ale onm zawsze dobrze latał bo od dziecka w motocrossie. A pierwsze miejsce zajął jakiś pseudo-mistrz Polski na ZXR400 chyba, nie pamiętam nazwiska. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejek-nowy Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 no to dzięki , za tydzień się wybiorę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Cytat:"...W dniu 27 września 2008 roku w godzinach 10:00-16:00 organizowane jest Zakończenie Sezonu Motocyklowego 2008r. na terenie Kartodromu Bydgoskiego przy ul. Fordońskiej 116 w Bydgoszczy. Zakończenie sezonu wspierane będzie przez Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa (będzie specjalny autobus jako punkt pobierania krwi). Powyższa impreza połączona będzie z honorowym oddawaniem krwi przez motocyklistów i mieszkańców Bydgoszczy oraz zaplanowane jest kilka innych atrakcji. Patronat medialny nad imprezą będą stanowić TVP3 Bydgoszcz, Gazeta Pomorska i Express Bydgoski ..." :icon_biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi