jon Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Siema Wszystkim!Może ktoś wie w jaki sposób jest kastrowany ten model. Kupiłem to niedawno, tak trochę w ciemno i okazało się że ma około 30 koni. Co z tym zrobic? Dziękuję za pomoc, pozdrawiam janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 1. Dysze w gaźniku2. Zwężka za gaźnikiem przed cylindrem3. Dbkiller w wydechu4. Czytałem coś że jeszcze jakiś system związany z powietrzem ale nie jestem pewien co to i czy w ogóle takie coś jest. Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Mr.Maciek, chodzilo Ci pewnie o EPC. Ale ten system wystepuje dopiero w pozniejszych rocznikach. jon porownaj rozmiary Twoich dysz z tymi z odblokowanej wersji, na pewno glowna bedzie do wymiany. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jon Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wielkie Dzięki Panowie! to pocieszające, że to nie żaden moduł albo coś z tych rzeczy, pozdrawiam.janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi