tedarek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 W dniach 10-13.09.2008 w Krasnystawie będa miały miejsce dozynki piwne "Chmielaki". Czy są jacyś chetni z Warszawy?Dyskusja prowadzona jest w dziale "zloty, imprezy ..", poniżej link:http://forum.motocyklistow.pl/Chmielaki-Kr...8r-t104086.html i jeszcze link do strony z informacjami o imprezie:http://www.chmielaki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Halo! Jedzie ktoś? Chętni - meldować. Noclegi jeszcze są po 40PLN.10 min spacerkiem od głównej imprezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja się wybieram, oczywiście o ile nie będzie się lało z nieba. Planowałem pojechać w sobotę ok 10:00 tak aby azjechac tam na obiad albo rano skoczyć na bajzel i wyjechać ok południa.Gdzie te noclegi? Podaj adres albo nazwę lokalu to zweryfikuję jego jakość i odległość od rynku przy pomocy kumpla który pochodzi z Krasnystawu i akurat siedzi obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja się wybieram, oczywiście o ile nie będzie się lało z nieba. Planowałem pojechać w sobotę ok 10:00 tak aby azjechac tam na obiad albo rano skoczyć na bajzel i wyjechać ok południa.Gdzie te noclegi? Podaj adres albo nazwę lokalu to zweryfikuję jego jakość i odległość od rynku przy pomocy kumpla który pochodzi z Krasnystawu i akurat siedzi obok. To internat jakiś jest. Dotarłem po kilku fonach bo wszystko pozajmowane więc nie znam adresu. Miła pani kierownik powiedziała, że 10 min spacerkiem od głównej imprezy.Mi wstępnie plan pasuje - motobajzel a potem odpalamy trampki i na pifko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Zulus adres tego internatu znasz? Trzeba rezerwować miejsce? I jeszcze jedno: jakie tam są warunki: trzeba zabrać karimate i śpiwór czy też pełna kultur i dostaniemy po jednym łóżku z poscielą? Proponuje spotkać się w sobotę o 13:00 na stacji Orlen w Starej Miłosnej po prawej stronie drogi wylotowej na Siedlce i Lublin. Stacja jest zaraz za 2 światłami, z lewej (na wlocie do W-wy) jest BP i McDonald's a z prawej Orlen. Możemy jechać bez obiadu to zrobimy przerwe na jedzenia w Karczmie Bida - jest akurat na trasie przejazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi