Skocz do zawartości

Chmielak Krasnystaw 2008

tedarek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniach 10-13.09.2008 w Krasnystawie będa miały miejsce dozynki piwne "Chmielaki".

Czy są jacyś chetni z Warszawy?

Dyskusja prowadzona jest w dziale "zloty, imprezy ..", poniżej link:

http://forum.motocyklistow.pl/Chmielaki-Kr...8r-t104086.html

i jeszcze link do strony z informacjami o imprezie:

http://www.chmielaki.pl/

Ja się wybieram, oczywiście o ile nie będzie się lało z nieba. Planowałem pojechać w sobotę ok 10:00 tak aby azjechac tam na obiad albo rano skoczyć na bajzel i wyjechać ok południa.

Gdzie te noclegi? Podaj adres albo nazwę lokalu to zweryfikuję jego jakość i odległość od rynku przy pomocy kumpla który pochodzi z Krasnystawu i akurat siedzi obok.

Ja się wybieram, oczywiście o ile nie będzie się lało z nieba. Planowałem pojechać w sobotę ok 10:00 tak aby azjechac tam na obiad albo rano skoczyć na bajzel i wyjechać ok południa.

Gdzie te noclegi? Podaj adres albo nazwę lokalu to zweryfikuję jego jakość i odległość od rynku przy pomocy kumpla który pochodzi z Krasnystawu i akurat siedzi obok.

To internat jakiś jest. Dotarłem po kilku fonach bo wszystko pozajmowane więc nie znam adresu.

Miła pani kierownik powiedziała, że 10 min spacerkiem od głównej imprezy.

Mi wstępnie plan pasuje - motobajzel a potem odpalamy trampki i na pifko:)

Zulus adres tego internatu znasz? Trzeba rezerwować miejsce? I jeszcze jedno: jakie tam są warunki: trzeba zabrać karimate i śpiwór czy też pełna kultur i dostaniemy po jednym łóżku z poscielą?

Proponuje spotkać się w sobotę o 13:00 na stacji Orlen w Starej Miłosnej po prawej stronie drogi wylotowej na Siedlce i Lublin. Stacja jest zaraz za 2 światłami, z lewej (na wlocie do W-wy) jest BP i McDonald's a z prawej Orlen.

Możemy jechać bez obiadu to zrobimy przerwe na jedzenia w Karczmie Bida - jest akurat na trasie przejazdu.