Merh Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Dereś :D sie zapytywał, "a skad wy macie,a ja nie mam?" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 1 szt. MICHAEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 + RYBA To na konto jakies wam wpłacać czy że jak ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 1szt. dolphin :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migus Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja tez się pisze na taką tabliczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goha Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 cześć poproszę tabliczkę z napisem: GOHA - pisane dyżymi literami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) 1 szt. MICHAEL Aśka dla mnie nie zamawiaj tabliczki.Sorrki za zmianę Edytowane 19 Lutego 2009 przez michaelgsx-r600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) 1szt. MIECU 1szt. DAREK 1szt. MĄCZKA tez chcialem zapytac jak z forma platnosci i czy moga byc polskie znaki tak jak w tym ostatnim u mnie ? ;-) Edytowane 20 Lutego 2009 przez miecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simtelek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Czesc poprosze tez 2 szt "SIMEK" duzymi literami lewa w gorze dla was :cool: Edytowane 22 Lutego 2009 przez simtelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 I jak coś sie urodziło bo dziś już 23.02?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Chyba umarło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 chyba gdzies joaśka wyjechała byla bo pisalem do nie j na gg i tez nie odpisywala poczekamy zobaczymy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Daj jej troche czasu... każdy ma jakieś swoje sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Do wiosny mamy jeszcze troszkę czasu, więc damy radę :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 W sprawie tabliczek, proszę o chwilę cierpliwości Joaśka jest chwilowo nieosiągalna i prosiła żebym przekazał, że tabliczki będą ale trochę opóźnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi