JOAŚKA Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 W sprawie tabliczek, proszę o chwilę cierpliwości Joaśka jest chwilowo nieosiągalna i prosiła żebym przekazał, że tabliczki będą ale trochę opóźnione. Wielkie dzięki Ci Mikołaju za usprawiedliwienie mnie :notworthy: i mojej nieobecności na świeżym powietrzu :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Ale już mnie uwolniono z dybów i informuję wszystkich zainteresowanych tabliczkami,że w poniedziałek dnia 2 marca 2009r. udam się do TABALU i zamówię tabliczki i nickami osób chcących je posiadać. Także jeszcze do 10.00 w poniedziałek można składać zamówienia. Pozdrawiam --- Joaśka PEES Cena nadal 5 zł sztuka. I pewnie będą zrobione na czwartek o czym napiszę jak zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja zapytowuje jeszcze raz czy mogąbyc znaki typu Ą Ę ? bo nick z takimi zamowilem w jednym przypadku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 to ja ja poproszę !! " trauma " ... o ile sie załapałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 WITAM! Zamówiłam tabliczki z następującymi nickami: 1.TRAUMA 2.POLO 3.DJ HAPPY KUFEL 4. KUFEL 5.zappa 6.tomulus 7.RYBA 8.dolphin 9.Miqus 10.GOHA 11.MIECU 12.DAREK 13.MĄCZKA 14.SIMEK - 2szt. Będą na czwartek po południu. Odbiorę to dam znać. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 no to super :-) fajnie ze beda w czwartek bo akurat wteedy mam wolne i mialem przeznaczony czas na sprawy z moto zwiazane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 WITASKI! Jeśli ktoś chce żeby wysłać tabliczki Pocztą to proszę na PW podać mi adres do wysyłki. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 a gdzie Asiu mozna w lublinie odebrac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 właśnie dobre pytanie ;). Gdzie i kiedy. ? a jak wysyłka listownie to może jakiś nr. konta czy dane do przelewu? Chyba ,że taki prezent na rozpoczęcie sezonu szykujesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 a gdzie Asiu mozna w lublinie odebrac ?? Lublin ul. Energetyków <nie pamietam ile> Firma TABAL. Tylko trza mieć paragonik :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecu Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ahhaaa czyli i tak Joaśka musi odebrac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 poszło PW. A jeśli nie doszło to prosze kontakt gg: 8484542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Hejka!!! Będzie kolejna partia zamówień tabliczek? Jeśli będzie, to ja się zgłaszam jako chętny na takową tabliczkę Ja chciałbym tabliczkę z napisem ZiGi. Pozdrawiam Lewą w górze ZiGi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simtelek Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Joasiu wyslalas mi juz moze te rameczki SIMEK 2 szt adres podalem ci na pw i na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Joasiu wyslalas mi juz moze te rameczki SIMEK 2 szt adres podalem ci na pw i na gg WITAM! Tabliczki zostały wysłane do osób,które podały mi adres na PW lub GG. Do Ciebie simtelek również poszły Pocztą. Ci,którzy zamawiali tabliczki a mieszkają w Lublinie lub niedaleko Lublina mogą je odebrać u mnie np. przyjadą do domciu lub w innym miejscu. Wystarczy dać znać na GG lub PW i jakoś się dogadamy. Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: PEES ZiGi! Następne zamówienie będzie wtedy,gdy zbierze się ok. 10 chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 PEES ZiGi! Następne zamówienie będzie wtedy,gdy zbierze się ok. 10 chętnych Dziękuję za info, poczekam cierpliwie na innych chętnych :biggrin: Pozdrawiam :buttrock: ZiGi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi