Biały Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Czy macie może do zaoferowanie takie oto moto:http://www.allegro.pl/item422550125_yamaha...05r_okazja.html Po jakiej cenie byłbym w stanie nabyć identyczny egzemplarz?A może ktoś zajmuje się sprowadzaniem sprzętów z zagranicy i byłby w stanie podać mi konkretną cenę za takowy egzemplarz. Zakochałem się po prostu w zdjęciach z tej aukcji... cudo :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 W czerwcu tego roku kupiłem w salonie nowiutką yamahę fz6 (naked) 98 KM - (tyle, że rok produkcji to 2006). Motocykl posiada pług, crash-pady, akcesoryjną szybkę i alarm. Przejechałem nim zaledwie 1 tys. km (pierwszy przegląd po tysiącu zrobiony).Niestety z powodów rodzinnych jestem zmuszony sprzedać moją śliczną "yami"... Cena to 20 tys.Moto do obejrzenia w Wawie - stan oczywiście dziewiczy, nawet opony nie są jeszcze pozbawione zabezpieczenia (oprócz paska po środku smile.gif).Malowanie: black pearl + deep blue pearl (naprawdę piękne)Mój tel: 0506 091 326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszolap Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dokładnie taki sam model, rocznik 2006, przebieg 6500 km, stan idealny - 17000 złotych. Cena obejmuje sprowadzenie, nie obejmuje rejestracji w Polsce. Jak jesteś zainteresowany pisz na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Rocznik 2008 z ABS'em od niezależnego importera za ok. 24 tysi. EDIT: S2 Edytowane 5 Września 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi