Gość Przemo Opublikowano 12 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2002 Przymierzam się do kupna nowej GSX750F. Motocykl potrzebny mi jest do jazdy po mieście i dalekiej turystyki we dwoje. Proszę byłych/obecnych użytkowników o uwagi. Jakie kufry najlepiej do suzi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bialyb Opublikowano 26 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 nie kupuj olejaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampek Opublikowano 26 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 nie kupuj innych niż olejaki :D Ja mam gsxf'a już cztery lata i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorsześ Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 No sprzecic godny uwagi, szybki dynamiczny, warto rozwazyc kupno Suki :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 SUZUKI same STUKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 kawasaki to padakiyamaha to fortepianma maże ktoś coś na hondę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 14 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2002 Mam stare polskie przysłowie.."Mądry Polak po HONDZIE" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie mialem tej furki ale chetnie bym sie przejechal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 mialem gsxf 750 przez 4 lata.był to poprzedni model,nie jajko. tak czy siak od starony mechanicznej moto sa bardzo podobne. jestem w pelni przekoanany ze 750 to bardzo dobry,wuytzymały i niezawodny moto. przejechalem moim egz okolo 40 tysiecy kilosow w bwradzo roznych warunkach i nie mailaem nigdy zadnych problemow. odrazu poloecam filtr K and N oraz jakis portwoy wydech gdyz to wyraznie poprawia zarowno soiagi moto jak i wplywa na obnizenie spalania motocykla. oczywiscie generalnie nie jst to topowy model wiec musisz byc gotowy na jakie stam niedomagania ale generalnie w swojej klasie cenowo-jakosciowej moto jest bezkonkurencyjne. silnik olejowy jest wielkim atuttenm tego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Sam się szykowałem na GSX750F. Co prawda wyszło inaczej ale w dalszym ciągu uważam, że GSX750F to dobry motor ze sprawdzonym od ładnych paru lat silnikiiem. Moc odpowiednia osłona przed wiaterkiem odpowiednia. Jakość cena - odpowiednia! Niestety plastiki mają to do siebie że pewnie za 2 lata zmieni się linia i Twoje moto będzie wyglądać na stare. Jeśli kupujesz do jazdy to kupuj, a jeśli do oglądania to się zastanów (lepszy jest TRIUMPH). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi