zbyhu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Czolem! Zobaczylem w nowym swiecie motocykli tego golasa i musze przyznac, ze mi sie podoba... Jako jeden z nielicznych Nakedow...Naprawde ma wg. mnie oryginalny wyglad. Te przednie swiatla, wydechy - miodzio ;).A co wy sadzicie o tym motocyklu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jak dla mnie moto musie miec jeden duzy okragly reflektor!!A wydechy calkiem calkiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jedynie tylne oświetlenie mi nie pasuje, poza tym ;) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Czolem! Jak dla mnie moto musie miec jeden duzy okragly reflektor!!A wydechy calkiem calkiem :mrgreen: Ja tez wole tradycyjne oswietlenie, ale ten motorek jakos tak mi sie calosciowo podoba ;).Nie wiem co w tej bestii siedzi, ale cos tam jednak ma...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi