Merh Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 plan imprezy organizowanej nad jeziorem miejskim:-przyjazd motocykli od rana do wieczora-wspolna zabawa przy ognisku,piwku i co tam sobie jeszcze przywieziecie-zadnej ołaty wjazdowej(zarcie i piwo sam sobie przywozisz-to nie zlot ;P )-organizatorzy- my wszyscy brac namioty,swoich znajomkow (byle nie zamulaczy) i dowej sie pobawic w dobrym towarzystwie.imprezie patornuje Roman :biggrin: mile widziani ludzie ktorzy potrafią sie przedstawic i nie siedziec we własnej grupce obok reszty.jedziemy tam sie bawic WSPOLNIE!!! mysle ze jesli pogoda dopisze,to bedzie całkiem przyjemnie.swoja drogą-tylu jest lubelaków na forum i co?! tak patrze sobie...10 stron " witam,jestem z lubelskiego " itp.zapraszamy wiec kazdego chętnego! impreza w pełni otwarta.. teren takze! jeziorko znajduje sie za ostrowem lubelskim,jesli nie wicie gdzie go szukać. do zobaczenia i nie wydziwiać ze nic nie jest zagwarantowane.chcesz sie bawić,napić,posiedziec z normalnymi ludzmi a nie ze snobami na kołach-przyjedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ;) ;) cytat.....chcesz sie bawić,napić,posiedziec z normalnymi ludzmi a nie ze snobami na kołach-przyjedz!.... :clap: :clap: BRAWO Merhu masz racje i bwawimy sie 06.09.2008 hihihih :) ;) :clap: :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 pisze sie na to ok to dozobaczyska w sobote.Oby aura nam dopisała.Pozdrawiam:) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Kto wie... może się pokaże zobaczymy jaka będzie pogoda :biggrin: pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 mam wesele i raczej jeszcze niezdaze prawka odebrac wiec sie nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 szkoda że to nie w niedzielę , wiem wiem marudze :buttrock: no jak nie będę musiał być w robocie to się pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 wagi...jakby ci zalezało to bys sie zapytał kto ma miejsce wolne :bigrazz: ja bym tak zrobił. najlepsze miejsce na zapoznanie sie. czarek...my tam bedziemy do niedzieli ;) wpadaj nawet w nocy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ale to wesele mojego brata ciotecznego i nie wypada mi nie isc , a w niedziele odespac i poprawiny...Obiecuje ze sie poznamy...prawko teoretycznie powinienem odebrac 10 wiec od tego dnia moge jeździc a piochota podejsc pod jubilat moge zawsze tylko mi napisz kom albo gg kiedy bedziesz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Skoro jest juz oficjalne info to ja zaproponuję wyjazd z Lotosu w sobotę powiedzmy koło 12.00 to przygotujemy coś jesli będzie trzeba (prwnie jakiś opał, miejsce, itd itp) no i możemy zacząć się powoli aklimatyzować ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 rozumiem ze Ola przekazała? :biggrin: ja bede tego dnia w pracy do 14,wiec przyjade kolo 16 godziny. mozecie smialo rozsyłac zaproszenia do znajomych moturzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 rozumiem ze Ola przekazała? :biggrin: ja bede tego dnia w pracy do 14,wiec przyjade kolo 16 godziny. mozecie smialo rozsyłac zaproszenia do znajomych moturzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 o spoko może i wpadnę :D MZ albo jawką jak dam rade ale nic nie obiecuję jak by co to będe dzwonił jakbym nie widział gdzie trafić ;) pzdr p.s. nie mówię że napewno przyjadę ale moze z chłopakami sie styknę w łucce i pojadę z nimi bo ja bez prawka ale jeszcze nie wiem bo jakbym dal rade zrobić przegląd załóżmy jutro i zarejestrować jeszcze jutro lub w piątek to moze i by było zajebiście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 motórzyści, trzeba by jakomś ustawkie zrobić żeby się grupą zabrać. Pewno będzie w jednym z dwóch stałych miejsc ;) kwestia godziny Pozdro, Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Pogoda zapowiada sie dobra,wiec poic i siodlac rumaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 I ja bym wpadł tylko że jak tam trafię?? :icon_biggrin: Poprowadzi ktoś?? Najlepiej żeby z jakiegoś znanego mi miejsca jakas grupa jechała to bym sie dołączył :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi