p A q Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Oj wy miekkie faje wszyscy co sie zapowiadaja nie przyjezdrzaja a ja jak zawsze nie mowilem a przyjechalem. psujecie sie motocyklisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Oj wy miekkie faje wszyscy co sie zapowiadaja nie przyjezdrzaja a ja jak zawsze nie mowilem a przyjechalem. psujecie sie motocyklisci i jak tam?? Była jakas grupka czy byłes sam w taką pogode :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 bylo nas raptem 4 osoby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Siemanko, to jak latamy coś w czwartek ? Jak coś to już jestem i mimo że w Chinach poznałem co to prawdziwa jazda na moto http://picasaweb.google.pl/enzosebus/CHINY...777060025706210 http://picasaweb.google.pl/enzosebus/CHINY...777097871042338 :biggrin: :icon_mrgreen: to z chęcią polatam w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 enZo jestem pełen podziwu i zazdrości - ale tej pozytywnej.Ta maszyna chyba troche wolniej śmiga niż Twoja?Do miłego zobaczenia na dróżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 co CIebie Enzo wygnało do chin :biggrin: ??? co do czwartku, to wtedy jest koncert BIMBER POLAND a pozniej rockoteka, wiec ja odpadam. ale moze wypijemy piwko na koncercie ? :icon_biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Spot dziś o 21.00 na Podpromiu! Wpadajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witajcie, no i znowu nam przeszkodził deszcz :( myślę że nie ma sie co ustawiać na konkretny dzień tylko bardziej na telefon jak jest pogoda, tak jak ostatnio w środę, tak daliśmy w palnik na podpromiu że pogoniła nas policja :biggrin: Ja właśnie przyjechałem na grobbing do Zamościa na moto, świetna pogoda, jutro nawijam na Rzeszów:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 ELO, USTAWKA JUTRO NA PODPROMIU O GODZINIE 19.30 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi