Daniel81 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Heja! Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie taki pomysł. Marzy mi się takie miejsce cotygodniowych spotkań w rzeszowie. Tak żeby pogadać poznać nowych ludzi, może pobujać się po okolicy.... W innych miastach ludzie mają takie miejscówki więc czemu nie mielibyśmy spróbować i my? Temat jest rozpoczęty na forum użytkowników Hondy VFR ale myślę że nie ważne kto czym jeździ.Miejsce: Podpromie (zaglądam tam czasem i często spotykam motocyklistów)Czas: Czwartek (04.09) godz. 21.00http://www.vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?p=74763#74763 Pozdrawiam i do zobaczenia! Edytowane 1 Września 2008 przez Daniel81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miraz_mc Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 elo...jestem za.. :bigrazz: nie wiem jak bedzie z robota u mnie ale postaram sie wpasc... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miglanz Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 witam ja równiez jestem za tylko nie wiem czy dam rade poskladac sprzęta do tego czasu bo mi sie zawory sypnęły....dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Spoko przyjadę napewno, byle burzy nie było :] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To chyba nocne spotania. Kiedy nastepne??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) No i było super i obyło sie bez deszczu. Krótka pogawędka a potem nocne latanie jak kiedyś. Pamietasz MYCIOR....Jak dla mnie to możemy się spotykać na Podpromiu co tydzień. Właśnie w czwartki wieczorem....Pozdro. Edytowane 4 Września 2008 przez Daniel81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Heja! Jako że jutro czwartek, odświeżam temat cotygodniowych spotkań. Kto był ostatnio to wie jak było zaj....cie :banghead: Czwartek, 21.00, parking na Podpromiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miraz_mc Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 :banghead: :flesje: :flesje: no spoko.... :flesje: a duzo sprzetów było tydzien temu...???niestety nie dałem rady dojechac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) W zeszłym tygodniu było 7 motocykli. Czy to dużo czy mało...... Mi się podobało i będę wpadał..... :banghead: No i wszystko pod znakiem zapytania. Leje..... Edytowane 11 Września 2008 przez Daniel81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miglanz Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 dzisiaj troche mokro ale jak nie bedzie rzucalo żabami to zagladne na podpromie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krh Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Odświeżam temat cotygodniowych spotkań. Hot Spot Czwartek czyli jutro(16.10), 21.00, parking na Podpromiu.... jak narazie będzie nas napewno trzech, o ile pogoda dopisze, więc wbijajcie sie!! Edytowane 15 Października 2008 przez krh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Spoko. powiadomiłem kilka osób (z poza VFR OC:)). Może wpadną. Ja będę. Jest szansa na pobicie rekordu frekwencji :biggrin: Nie zmylisz mnie. Od razu wiedziałem że to Ty Kruhy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 hmmm pogodynka nie rozpieszcza ,wieć i to spotkanie mi umknie chyba. Zima sie juz prawie kończy, więc teraz bedzie tylko lepiej i cieplej :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krh Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 jak narazie jest dobrze, fajnie sie jezdzi po rzewie teraz, oby nie zaczęło padac wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Siemka, ja nie dałem rady bo zbierałem się na wyjazd służbowy do chin. Wracam za tydzień w piątek więc może w weekend znowu uda się coś polatać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi