Saltus Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Cieknie mi chłodziwo z otworu obok pokrywy pompy wody, więc zdjąłem pokrywę pompy i zawleczkę z wiatraka - i teraz nie wiem czy powinien (wiatrak) zejść gładko czy trzeba rozbierać głowicę. Nie chcę próbować na siłę bo plastikowy i szkoda połamać. Pomóżcie panowie, jutro chciałem jechać po części ale nie wiem kompletnie co mogło tam pójść bo to praktycznie mój pierwszy kontakt z bestią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrafi Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 trzaśnięty zimering na wałku napędzającym pompę wodną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 czyli trzeba rozbierać głowice ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) na youtube jest gdzies filmik jak gosc wlasnie wymienia ten simmering , dosc czegolowo pokazane i omawia co robi (po angielsku) ało znalazlem Edytowane 2 Września 2008 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 dzięki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi